Commissies

Om de missie, doelstelling en taken van de FPG gezamenlijk vorm te geven zijn naast het bestuur ook enkele commissie opgericht.

De Kwaliteitscommissie:

Deze commissie houdt zich bezig met het bevorderen van kwaliteit binnen de FPG en de aangesloten lidstichtingen.  Zij bespreken o.a met de KNHS de opleiding IPG instructeur, verzorgen de studiedagen en zetten zich in voor bevordering paardenwelzijn binnen het aangepast paardrijden.

De Ledencommissie:

Deze commissie bezoekt de leden: elke lid word 1 x in de 2 jaar bezocht.  De leden van de commissie bezoeken allemaal enkele leden in een bepaalde regio.

Deze commissie bestaat uit :

  • Theo Pol : Voorzitter
  • Alma Tervoort : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jeroen van Dongen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lijkt het jou leuk om de ledencommissie te versterken ? Neem dan contact op met Theo Pol!

De sponsorcommissie:

Het is de bedoeling dat deze commissie sponsors zoekt,zich inzet voor fondsenwerving en andere acties opzet om geld in te zamelen voor de FPG.

Wij zijn nog opzoek naar leden voor deze commissie! Lijkt jou het leuk om je hiervoor in te zetten of weet je iemand hiervoor, dan horen wij het heel graag!!!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken

Agenda

Agenda

Bekijk onze Agenda

Lees meer....

FPG maneges

FPG maneges

Vind hier een overzicht van alle lidstichtigen aangesloten bij de FPG

Lees meer....

Opleiding

Opleiding

Hoe word je Instructeur Paardrijden Gehandicapten?

Lees meer....

Het Forum

Het Forum

Stel een vraag in ons Forum

Lees meer....

Contact

Secretariaat Vereniging FPG
Het Ziedhuijs 26

cbf logo

Inloggen

Als lid van de FPG krijgt u een inlogaccount. Deze is geschikt voor het forum en voor de kennissite.