Waarom lid worden belangrijk is

Waarom lid worden belangrijk is

Als leden samen kunnen wij laten zien wie onze ruiters zijn, wat paardrijden voor hun doet en betekent en waarom het dus belangrijk is om dit mogelijk te (blijven) maken! Door gezamenlijk dit te laten zien creĆ«ren we meer draagvlak in de maatschappij, waardoor we het paardrijden voor mensen met een beperking naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen staan we sterk om heel Nederland, de politiek, maar ook jouw regio enthousiast te maken en te betrekken bij onze fantastische ruiters!

Het is erg belangrijk om de kwaliteit en veiligheid voor het paardrijden voor mensen met een beperking steeds te blijven te waarborgen. Voor de instructeurs en bestuursleden is het erg belangrijk om steeds te weten wat de beste mogelijke manier is om paardrijden, voltige, mennen, huifbed rijden, kampen en therapie met paarden voor mensen met een beperking aan te bieden. De FPG zorgt ervoor dat de leden deze informatie hebben en deze steeds kunnen aanvullen door onder andere scholingen aan te bieden en duidelijke informatie op de kennissite te vermelden.

Als je het belangrijk vindt om je samen met andere leden in te zetten voor onze ruiters en je steeds op de hoogte wilt blijven van alles rondom aangepast paardrijden? Meld dan jouw organisatie aan bij de FPG!

Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46745415

 

Afdrukken