Waarom lid worden belangrijk is

Waarom lid worden belangrijk is

Als leden samen kunnen wij laten zien wie onze ruiters zijn, wat paardrijden voor hun doet en betekent en waarom het dus belangrijk is om dit mogelijk te (blijven) maken! Door gezamenlijk dit te laten zien creĆ«ren we meer draagvlak in de maatschappij, waardoor we het paardrijden voor mensen met een beperking naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen staan we sterk om heel Nederland, de politiek, maar ook jouw regio enthousiast te maken en te betrekken bij onze fantastische ruiters!

Het is erg belangrijk om de kwaliteit en veiligheid voor het paardrijden voor mensen met een beperking steeds te blijven te waarborgen. Voor instructeurs en bestuursleden is het erg belangrijk om steeds te weten wat de beste mogelijke manier is om paardrijden, voltige, mennen, huifbed rijden, kampen en therapie met paarden voor mensen met een beperking aan te bieden. De FPG behartigt de belangen van ruiters, instructeurs en aanbieders en zorgt ervoor dat onze leden deze informatie hebben en deze steeds kunnen aanvullen door onder andere scholingen aan te bieden en duidelijke informatie op de kennissite te vermelden.

Als je het belangrijk vindt om je samen met andere leden in te zetten voor onze ruiters en je steeds op de hoogte wilt blijven van alles rondom aangepast paardrijden? Meld dan jouw organisatie aan bij de FPG!

Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46745415

 

Afdrukken

Agenda

Agenda

Bekijk onze Agenda

Lees meer....

FPG maneges

FPG maneges

Vind hier een overzicht van alle lidstichtigen aangesloten bij de FPG

Lees meer....

Opleiding

Opleiding

Hoe word je Instructeur Paardrijden Gehandicapten?

Lees meer....

Kennissite

Kennissite

Als FPG lid kunt u gebruik maken van onze kennissite.

Lees meer....

Contact

Secretariaat Vereniging FPG
p/a Jean Louis Pisuisselaan 16
1948 AH Beverwijk
Tel. 06-46745415
info@verenigingfpg.nl
 
cbf logo federation

Inloggen

Als lid van de FPG krijgt u een inlogaccount. Deze is geschikt voor het forum en voor de kennissite.