Studiedagen

De FPG vindt het belangrijk dat de lessen die gegeven worden bij onze lid stichtingen/ verengingen kwalitiaitief goed zijn. Daarom is het belangrijk dat de instructeurs regelmatig bijscholingen volgen.

Twee maal per jaar organiseert de kwaliteitscommissie van de FPG, in samenwerking met andere organisaties, nascholingen en studiedagen over verschillende onderwerpen. De data van deze bijscholingen zijn hier terug te vinden.

De instructeurs die via de KNHS of door een KNHS goed gekeurde organisatie hun diploma hebben gehaald, dus ook onze instructeurs, kunnen zich als instructeur registreren bij de KNHS. Om geregistreerd te blijven moet een instructeur meerdere licentiepunten per jaar behalen. Voor bijscholingen/ studiedagen kunnen licentiepunten behaald worden, mits de bijscholing is goed gekeurd door de KNHS. De FPG streeft er naar dat de instructeurs licentiepunten kunnen halen bij FPG scholingen en studiedagen, dit is echter niet altijd mogelijk!

Voor meer informatie of inschrijven over/voor een scholing of studiedag :

Neem contact op met de FPG via : iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken